Моментален број на посетители:
451
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
23 септември 2020
 

Известување

Линија 9 поради градежни работи на булевар „Џон Кенеди“ е пренасочена по улица „Лазар Трповски“ (од кај Топлана). Овој времен режим важи и во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.