Моментален број на посетители:
92
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 октомври 2020
 

 Почитувани, 

  • Од 19:00 часот по своите редовни траси.
  • Поради асфалтирање кај Транспортен центар на ул.Никола Карев, возилата од линиите 7, 17 и 33 до 19:00 часот се пренасочени од Населба Лисиче (Хемтекс) према центар после Раде Кончар десно по ул.Фрањо Клуз, до семафорите пред Т.Ц. Скопјанка, потоа лево по бул.Кузман Јосифовски Питу кон Банка на Р.М. од Карпош 3 према Населба Лисиче (Хемтекс) сообраќа по својата траса.
  •  

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.