Моментален број на посетители:
417
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 октомври 2020
 

Од 17:00 часот., до 18:10 часот, Поради сообраќајна незгода на сообраќајницата од Стара општина Бутел кон Кино Бутел-кон Бит пазар, линиите 8, 47, 47а, 57. 59, 61 и 71 времено се пренасочени од кај Средното училиште Арсение Јовков и Поликлиника Чаир.

Ви благодариме на разбирањето.

Од 18:10 мин, возилата сообраќаат по траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.