Моментален број на посетители:
450
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 октомври 2020
 

 Почитувани,

Од 19:00 часот линиите кои се сообраќаат по бул.Никола Карев пред Меѓуградска автобуска станица и Транспортен Центар за возилата од Јавниот градски и приградски превоз е слободна за сообраќај, односно возилата сообраќаат по своите редовни траси.

Линиите  7, 17 и 33 истотака се сообраќаат по своите редовни траси.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.