Моментален број на посетители:
76
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 ноември 2020
 

Денеска и утре, поради градежни работи на улица „Благоја Стефковски", линиите 52, 53, 62, и 68 кои сообраќаат во тој правец ќе бидат пренасочени:

Од Транспортен центар кон Петровец, од Михајло Пупин, кон надвозникот Маџари, булевар „Александар Македонски",  Белви, Хиподром, рампа Маџари и продолжуваат по своите траси. Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање.

Линиите 63, 63А  и 66 ќе сообраќаат од Михајло Пупин, кон надвозникот Маџари, булевар „Александар Македонски", Белви и продолжуваат по своите траси.

Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање.

Линија 50 ќе сообраќа од Маџари термо, лево по траса на линија 23, десно по улица „Јордан Поп Јорданов“ и почетно - крајна станица ќе биде стара 50ка (Маџари амбуланта).

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.