Моментален број на посетители:
306
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
24 ноември 2020
 

Линиите 8, 47, 57, 59, 61 и 71 се пренасочени право по булевар „Христијан Тодоровски Карпош“, па лево (кај отпадите) продолжуваат по улица „Цетинска“ и кружен тек Бутел и продолжуваат по своите редовни траси.
Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање.
Изменетиот режим е поради градежни работи на дел од булевар „Босна и Херцеговина“ и ќе трае се до завршување на градежните работи.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.