Моментален број на посетители:
346
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 декември 2020
 

ЗА ВРЕМЕ НЕ РАСПУСТОТ, НЕМА ДА ВАЖИ БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ

Ги информираме корисниците на годишните средношколски билети за бесплатно користење на јавен превоз, дека тие нема да важат за време на претстојниот зимски распуст. 

Средношколците од прва година, од почетокот на второто полугодие, јавниот превоз бесплатно ќе можат да го користат само со персонализирана картичка „Скопска“, односно од петок (1.01.2021 год) прекинува да им важи времениот хартиен билет.                                                                                                                   

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.