Моментален број на посетители:
243
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
25 јануари 2021
 

Од 17.10 часот, поради протести на дел од трасата, линија 5 е пренасочена, односно од студентски дом „Гоце Делчев“ врти лево кон булевар „Партизански одреди“ и продолжува по булеварот, па кај соборен храм врти дсено кон Рекорд, од каде продолжува по редовната траса.
Посочениот изменет режи важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.