Моментален број на посетители:
177
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 февруари 2021
 

Од 13.35 часот, линиите 60 и 160 се скратени до војска.
Изменетиот режим е поради непрописно паркирани возила на дел од редовните траси на посочените линии.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.