Моментален број на посетители:
204
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 февруари 2021
 

ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА АВТОБУСИТЕ КОИ МИНУВААТ КАЈ УСЈЕ

Линиите 31, 41, 41А, 51, 51А и 67 до 14.30 часот ќе бидат пренасочени поради протест на

крстосницата кај Цементарница Усје.

Возилата од посочените линии сообраќаат по булевар „Србија“, кај Хемтекс кон Пинтија и

продолжуваат по редовните траси.


Изменетиот режим важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.