Моментален број на посетители:
93
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
26 февруари 2021
 

Дополнување на претходното соопштение за пренасочување на возилата, 

Возилата кои требаше да бидат пренасочени од кај Општина Гази Баба кон Центар, сега се пренасочени преку Автокоманда и Јане Сандански во насока према Центар, Карпош, Клинички центар, Козле, Сарај и сл.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.