Моментален број на посетители:
416
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 април 2021
 

ЛИНИЈА 24 ЌЕ СООБРАЌА ПО ИЗМЕНЕТА ТРАСА

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека утре, вторник (6.04.2021 год), во период од 7 до 16 часот линија 24 ќе сообраќа по изменета траса од вообичаената.

*од центар кон Кисела Вода, од Зелен пазар ќе продолжи право по улица „11 Октомври“, па по булевар „Борис Трајковски“ (по траса на линија 58), десно по улица „Народни Херои“, улица „Христо Татарчев“ и ќе породолжи по редовната траса до крај.

*од Кисела Вода кон центар - продолжува по улица „Христо Татарчев“, булевар  „Борис Трајковски“, па по улица „11 Октомври“ и од Градска болница по својата редовна траса кон Тафталиџе.

Изменетиот режим е поради асфалтирање на улица „Народни Херои“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.