Моментален број на посетители:
419
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
06 април 2021
 

РЕЖИМ НА ЈАВЕН ПРЕВОЗ ОД 6.04.2021 година

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од денеска, вторник (6.04.2021 год) до вторник (20.04.2021 год), јавниот превоз ќе сообраќа до 20 часот, а билетарниците и центрите за персонализација ќе работат до 18.30 часот. 

Режимот на јавниот превоз е согласно последната одлука на Влада на РСМ за забрана на движење на населението во период од 20 до 5 часот, почнувајќи од денеска. 

 

Во прилог (ПДФ) се последните термини на поаѓање до 20 часот.

ГРАДСКИ ЛИНИИ - ПОСЛЕДНИ ТЕРМИНИ ПРЕД 20 ЧАСОТ

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ - ПОСЛЕДНИ ТЕРМИРНИ ПРЕД 20 ЧАСОТ

Останатиот распоред, до последниот посочен термин, е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје, во делот на преглед на возен ред.

 

Ве потсетуваме дека и натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица во вторник, петок, сабота и недела, времено укинати се и трите автобуски линии (25, 25А и 25Б) што сообраќаат до Средно Водно, туристичката линија „Сити тур“, а не работи ниту Жичарницата.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.