Моментален број на посетители:
84
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
07 април 2021
 

Повеќе линии возат по изменет режим од вообичаениот

*линија 20 е пренасочена во двата правци преку Чаир, Џон Кенеди и Топлана

*линиите 9 и 35 се скратени до СУГС „Арсение Јовков“ 

*линија 56 сообраќа до Расадник

*линија 59 е пренасочена по коцка преку двата правци

*линиите 4а и 73 се скратени до капија Усје

*линиите 71 и 81 се пренасочени преку Сандево, Мирковци и Чардак во двата правци

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.