Моментален број на посетители:
432
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
15 мај 2021
 

Од 13 часот, поради протест пред Собрание на РСМ, возилата од јавниот превоз сообраќаат по изменет режим.

*кон Карпош, Дом на печат, Козле и Клинички центар, возат по булевар „Кирил и Методиј“ (Рамстор)

*кон Зелен пазар по улица „Даме Груев“ (позади Собрание)

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.