Моментален број на посетители:
421
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
16 мај 2021
 

Од 9.30 часот, линиите 3, 3Б, 9, 22а и 50 сообраќаат до Дом на печат.

Линија 57 продолжува по „Митрополит Теодосиј Гологанов“ и „Рузвелтова“ во двете насоки.

Изменетиот режим е поради одржување на манифестацијата „Прв до врв“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.