Моментален број на посетители:
433
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
08 јуни 2021
 

АВТОБУСИТЕ ВО ПЕРИОД од 15 до 17 часот ќе СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ ОД ВООБИЧАЕНИОТ 

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека денеска, вторник (8.06.2021 година) јавниот превоз во период од 15 до 17 часот ќе се одвива по изменет режим од вообичаениот, поради најавениот протест односно блокада на крстосниците кај ТЦ „Мавровка“, кај поранешен Дом на печат и Градска болница, односно Собрание на РСМ.
Поради ненаведени детали за начинот на кој ќе се одвиваат блокадите, не сме во можност да ве информираме за режимот на сообраќање на возилата кои сообраќаат во посочените реони.
Автобусите ќе сообраќаат согласно условите на терен, односно насоките од сообраќајната полиција.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.