Моментален број на посетители:
421
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
11 јуни 2021
 

 Известување, 

Поради протест пред Министерство за надворешни работи, ул. Филип Втори Македонски, возилата од линиите 16, 43, 50, 57 и 59 ќе бидат пренасочени по бул. Кочо Рацин (Југодрво) и потоа по своја траса. Пренасочувањето ќе биде во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.