Моментален број на посетители:
380
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
04 август 2021
 

ВОЗЕН РЕД НА ЛИНИЈАТА „69“ ЗА ВРЕМЕ НА ПРЕТСТОЈНИОТ ВИКЕНД

 

Петок (6.08.2021 год)

Транспортен центар – Дивље                                5.45 ч и 15.30 ч

Дивље – Транспортен центар                                6.50 ч и 16.35 ч

 

Сабота (7.08.2021 год)

Транспортен центар – Дивље                               5.45 ч и 15.30 ч

Дивље – Транспортен центар                               6.50 ч и 16.35 ч

Транспортен центар - Кожле, К.Блаце                 7.55 ч

Кожле, К.Блаце – Транспортен центар                9 ч

 

Недела (8.08.2021 год)

Транспортен центар – Дивље                              5.45 ч и 15.30 ч

Дивље – Транспортен центар                              16.35 ч и 18.45 ч

Транспортен центар – Кожле, К.Блаце                17.40 ч

К.Блаце, Кожле – Транспортен центар                18.45 ч

 

 

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.