Моментален број на посетители:
430
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 септември 2021
 

Од 10.55 часот, линиите 8, 47, 47а, 61, 57, 59, 71 и 81 се пренасочени во насока кон Бутел, од булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ по улица „Цетињска“ и во Бутел кај кружниот тек се враќаат на траса. Пренасочувањето важи во двете насоки на сообраќање.

*ЛИНИЈА 9 во насока од Клинички центар кон Скопје Север после кружниот тек Топанско поле врти лево по улица „Лазар Трповски“, десно на булевар „Босна и Херцеговина“, па десно се враќа на „Арсение Јовков“ почетно-крајна постојка

*ЛИНИЈА 35 од „Втора македонска бригада“ продолжува право и врти десно на улица „Лазар Трповски“, десно на булевар „Босна и Херцеговина“ и на „Арсение Јовков“ се враќа на почетно - крајна постојка

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.