Моментален број на посетители:
352
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
14 септември 2021
 

Од 15 часот, линиите 45, 47, 47а, 52, 53, 54, 55, 55а, 55б, 55в, 62, 63, 65, 65в, 66,и 68 се пренасочени преку улица „Беласица“, па потоа на семафорот вртат лево кон МРТ, па десно кон Бит пазар и продолжуваат по редовните траси.
Во обратна насока сообраќаат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.