Моментален број на посетители:
378
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 септември 2021
 

Линиите 11, 11а, 15а, 32, 56, 56а и 60 се пренасочени, од Транспортен центар после НБРСМ кон Југодрво, вртат десно кон „Холидеј ин“, МНТ и потоа вртат лево и продолжуваат по редовната траса.
Во обратна насока, од кај МНТ, „Холидеј“, па лево преку Дрводекор кон Веро Џамбо продолжуваат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.