Моментален број на посетители:
486
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 септември 2021
 

Од 18.10 часот, централното градско подрачје е затворено за сообраќај, а возилата од јавниот превоз се пренасочени по улица „Св.Кирил и Методиј“ и улица „Даме Груев“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.