Моментален број на посетители:
440
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
09 октомври 2021
 

Од 12.25 часот, линиите 19 и 20 се скратени до затворот во Шуто Оризари, поради непроодност на трасата.

Линија 81 сообраќа до последна постојка во Шуто Оризари, преку коцката по ул. „Александар Урдаревски“ и потоа продолжува по својата редовна траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.