Моментален број на посетители:
402
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
11 октомври 2021
 

Од 19.30 часот, линија 9 сообраќа од постојка Мала станица на ул. „Јордан Мијалков“, поради сообраќајна незгода на дел од редовната траса.
Линија 50 се вклучува од Халк Банка на ул. „Св.Кирил и Методиј“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.