Моментален број на посетители:
360
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
15 ноември 2021
 

Возилата што сообраќаат преку надвозник Бриколаж кон Автокоманда се пренасочени (Електро метал, Караорман, Термо Маџари) поради висечка арматура од надвозник.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.