Моментален број на посетители:
284
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
22 ноември 2021
 

Од 15 часот, линија 7 сообраќа до стара последна постојка на линија 7.
Изменетиот режим е поради сообраќајна незгода на улица „Мите Богоевски“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.