Моментален број на посетители:
534
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
05 декември 2021
 

Линиите 22, 22А и 64 кои викендов беа пренасочени поради градежни активности на улица „Лука Геров“ ќе продолжат да возат по изменетата траса и утре, понеделник (6.12.2021 год).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.