Моментален број на посетители:
37
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
13 јануари 2022
 

Од 20.25ч поради сообраќајна незгода во Чаир кај Јаја Паша возилата кои сообраќаат од Чаир кон Бит пазар се пренасочени од Веро Чаир десно по бул. „Џон Кенеди“ и преку Пластичарска на Бит пазар се враќаат на редовната траса.
Во обратна насока возилата сообраќаат по редовните траси. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.