Моментален број на посетители:
331
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
12 мај 2022
 

Од 7.45 часот, линија 67 сообраќа до Општина Зелениково, а линија 167 не сообраќа за Страхојадица.
Изменетиот режим е поради градежни работи на дел од редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.