Моментален број на посетители:
623
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
16 мај 2022
 

Од 16.30 часот, поради сообраќајна незгода на дел од редовната траса, линиите 19 и 81 се пренасочени во насока кон Шуто Оризари, од поликлиника Чаир вртат десно, на булевар „Босна и Херцеговина“ лево и лево на улица „Лазар Трповски“ во Топанско поле се враќаат на редовната траса.
Во обратна насока сообраќаат по редовната траса.

Линија 9 од СУГС „Арсение Јовков“ кон Клинички центар сообраќа од СУГС „Арсение Јовков“, лево по булевар „Босна и Херцеговина“, лево по улица „Лазар Трповски“ на Топанско поле се враќа на редовната траса.
Во обратна насока сообраќа по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.