Моментален број на посетители:
388
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
соопштение
22 јуни 2022
 

Од 9.10 часот, возилата од јавниот превоз не минуваат низ централното градско подрачје, возат по изменет режим од вообичаениот.

Во правец кон Карпош, линиите 3, 3Б, 4, 5, 7, 50 и 57 сообраќаат по улица „Св.Кирил и Методиј“ (ТЦ „Рамстор“), а линиите 21, 21a, 22 и 59 преку улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ), па преку мост „Гоце Делчев“.
Посочениот режим важи и во обратна насока.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.