Моментален број на посетители:
106
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
03 август 2022
 

Од 14.20 часот, линиите 41,4 и 31 кај пазарот во Драчево се пренасочени низ с.Драчево, улица „Китка“, па по редовната траса. Изменетиот режим е поради сообраќајна незгода во посочениот реон и важи во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.