Моментален број на посетители:
468
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
16 септември 2022
 

Од 11 часот, линиите 8 и 47а се пренасочени на кружниот тек кај „Македонија лек“ десно, потоа по улица „Х.Т.Карпош“, во двете насоки.
Изменетиот режим е поради градежни работи на дел од редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.