Моментален број на посетители:
358
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
25 септември 2022
 

Од 9.10 часот, линиите 41 и 31 сообраќаат преку село Драчево, потоа по улица „Китка“ и по траса, во двете насоки, поради асфалтирање на дел од трасата.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.