Моментален број на посетители:
423
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
08 ноември 2022
 

Од 15.50 ч возилата од линиите 8,47,47а,57 и 57а сообраќаат по редовните траси, откако претходно беа пренасочени поради сообраќајна незгода на дел од трасата во Бутел.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.