Моментален број на посетители:
609
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
02 декември 2022
 

Поради градежни активности на бул.Кузман Јосифовски Питу од 11.30ч возилата од линиите 65,66,62,52,53,63,66а,63а,53,68,47,47а,61,81,71,55,55а,55б, 20,56,60 во насока кон Битпазар се пренасочени од Транспортен центар по ул.Беласица(кон Саем) , лево по бул.Гоце Делчев и десно на Бул.Крсте Петков Мисирков се враќаат на Битпазар на редовните траси, во обратна насока кон Транспортен центар возилата сообраќаат по редовните траси

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.