Моментален број на посетители:
601
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
03 декември 2022
 

Поради градежни активности кај Народна банка на бул.Кузман Јосифовски Питу возилата кои сообраќаат од Транспортен центар кон Југодрво и Битпазар се движат од страната на Веро Џамбо 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.