Моментален број на посетители:
299
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 март 2023
 

 Известување,

Поради градежни активности на дел од трасата од линија 3Б,  линијата е скратена до нас. Маџари (десно од пругата по ул. Перо Наков-кон Макошпед-Кванташки пазар), односно скратена е до постојката Караорман.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.