Моментален број на посетители:
664
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
28 мај 2023
 

Од 10 часот, поради трки во централното градско подрачје, автобусите што сообраќаат низ центар во насока на Транспортен центар се пренасочени по улица „Даме Груев“ и улица „Св.Кирил и Методиј“ према Карпош, Козле и Клинички, па потоа продолжуваат по своите редовни траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.