Моментален број на посетители:
476
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
31 октомври 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА ОД УТРЕ ЌЕ РАБОТИ ДО 17 ЧАСОТ

Почитувани,

Ве информираме дека Жичарницата од утре (01.11.2023 год), ќе работи по зимен режим, односно од 10 до 17 часот.

Во период 16-16.30 часот ќе биде последно возење од долу кон врвот, односно во 16.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Работното време е согласно со Одлуката за работно време на Жичарницата во период ноември-март.

И натаму, секој понеделник и секој последен вторник во месецот се неработни денови на објектот.

     

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.