Моментален број на посетители:
446
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 ноември 2023
 

Линиите 66 и 66А, од 10 часот ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно од Илинден (од постојката кај кружниот тек) надвозникот кај Зегин, ќе возат по локалалниот пат Илинден - Ајватовци преку Бујковци за населените места Миладиновци, Текија, Дељадровци, Мршевци и Бучинци.

Посочениот режим е поради асфалтирање на дел од патот Кадино - Миладиновци.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.