Моментален број на посетители:
181
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ И ВОЗРАСНАТА ГРУПА НА ГРАЃАНИ (НАД 64/62 ГОДИНИ)
27 декември 2016
 

 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ И ВОЗРАСНАТА ГРУПА НА ГРАЃАНИ (НАД 64/62 ГОДИНИ)

 

ЈСП СКОПЈЕ ги известува студентите и возрасната група на граѓани (лица над 62 години за жени, односно 64 години за мажи) дека треба задолжително да ја продолжат важноста на билетите за 2017 година, до 31.12.2016 година.

На тој начин ќе го искористат правото на бесплатен јавен превоз во Градот Скопје за 2017 година.

Напоменуваме, дека од 01.01.2017 година, со Интегрираниот тарифен систем, електронските картички ќе можат да се користат и во возилата на приватните превозници.

 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.