Моментален број на посетители:
202
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
29 декември 2016
 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЈАВНОСТА

 

ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека за новогодишните празници дежурни билетарници ќе бидат следните:

На 1 јануари 2017 година:

-          Билетара Зелен Пазар од 10-18 часот

-          Билетара Ѓорче Петров од 10-18 часот

-          Билетара Транспортен Центар од 10-18 часот

 

На 2 јануари 2017 година:

-          Билетара Зелен Пазар од 07-19 часот

-          Билетара Ѓорче Петров од 07-13 часот

-          Билетара Транспортен Центар од 07-19 часот

-          Билетара Бутел Пазар од 07-19 часот

 

Исто така напоменуваме дека Жичницата на 1 јануари 2017 година ќе работи од 11 часот, додека на 2 јануари 2017 година нема да работи.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.