Моментален број на посетители:
74
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Јавен оглас за куќарќи на Средно Водно
30 декември 2016
 

 Почитувани,

Ве известуваме дека е објавен оглас за куќарки на средно водно.

Огласот можете да го погледнете на следниот линк:

Јавен оглас за куќарќи на Средно Водно

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.