Моментален број на посетители:
666
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРИ ЗА БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ
05 јануари 2017
 

 

 

 

                                ДЕЖУРНИ  БИЛЕТАРИ           

 

 

БИЛЕТАРА

06.01.2017

Петок-Бадник

07.01.2017

Сабота-Божик

08.01.2017

Недела

ЗЕЛЕН ПАЗАР

 

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

 

Од 07 до 13 часот

Од 07 до 13 часот

Од 07 до 13 часот

БУТЕЛ ПАЗАР

 

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР

 

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

Од 07 до 19 часот

 

 

ДЕЖУРНИ  ЦЕНТРИ  ЗА  ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

 

       

БИЛЕТАРА

06.01.2017

Петок-Бадник

07.01.2017

Сабота-Божик

08.01.2017

Недела

БИТ  ПАЗАР

 

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР

 

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

ВЛАЕ

 

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

Од 10 до 17 часот

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.