Моментален број на посетители:
77
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
08 јануари 2017
 

 Ги информираме граѓаните дека поради лоши услови на патот, линиите со броеви 25 и 28, кои се движат кон Средно Водно, односно Македонско Село, денес нема да сообраќаат.

Со почит, ЈСП СКОПЈЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.