Моментален број на посетители:
662
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
18 јануари 2017
 

 Ве известуваме дека на ден 19.01.2017 год. по повод христијанскиот празник Богојавление - Водици на мостот кај Холидеј Ин ќе се одвива  манифестацијата фрлање на крстот во Вардар. По тој повод улицата  „Филип II Македонски“ во периодот од 10,00 до 13,00 часот ќе биде со целосна забрана на  сообраќајот во двете насоки.
       
            Поради тоа,  линиите кои гравитираат на овој дел (16, 50, 57 и 59) ќе бидат  пренасочени по бул. „Кочо Рацин“ (Југодрво).

             

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.