Моментален број на посетители:
82
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА - ПРЕКИНАТА МЕРКАТА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ
08 февруари 2017
 

 ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека од утре, 09.02.2017 година, се укинуваат воведените мерки од Градот Скопје за бесплатен градски превоз.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.