Моментален број на посетители:
81
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ПРОДАЖНИ МЕСТА НА ЈСП СКОПЈЕ И МАСТЕР-ДИЛЕРОТ
10 февруари 2017
 

 ПРОДАЖНИ МЕСТА НА ЈСП СКОПЈЕ И МАСТЕР-ДИЛЕРОТ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.